Datatyper beskyttet af Kaspersky Password Manager

Du kan tilføje flere typer poster til Kaspersky Password Manager og organisere dine poster ved at flytte dem i mapper.

Konti

Websteder og Programmer

En konto til et websted eller et program er den kombination af login og adgangskode, som en anvendes til at godkende en bruger på et websted eller i et program.

For websteder gemmer Kaspersky Password Manager følgende oplysninger med posten:

For programmer gemmer Kaspersky Password Manager følgende oplysninger med posten:

Andet

Anden er en kontotype til alle formål. Her kan du gemme enhver vigtig kode eller adgangskode, f.eks. en Wi-Fi-adgangskode eller dørkode.

Bankkort

Du kan føje bankkortnumre, andre oplysninger, pinkoder og kortudstederens kundesupportkontaktoplysninger til Kaspersky Password Manager.

Adresser

Du kan gemme adresser, navne, e-mailadresser og telefonnumre i adresseposterne.

Dokumenter

Du kan gemme vigtige dokumenter (f.eks. scannede pas/id og filer i PDF-format) i Kaspersky Password Manager, så de er sikre og altid lige ved hånden. For at gøre det nemmere for dig kan du tildele en kategori til de dokumenter, du tilføjer.

Noter

Du kan bruge bemærkninger til at gemme enhver form for tekstinformation.

Bemærkninger krypteres og gemmes på samme måde som andre datatyper.

Du kan bruge udklipsholderen til at kopiere og indsætte bemærkninger på en webside eller program.